November 29, 2012

bonita

IMG_2238

Har alltid velat svara på en sån här lista med frågor. Jag gjorde det 1 gång på bilddagboken för några år sedan å det var så njutningsfullt. Kände mig väldigt belåten efteråt. Efter ett passivt sökande på bloggar i cirkus 1 timma så hittade jag tillslut en lista med frågor som inte bara handlade om kartläggning av psykisk instabilitet, knark och sex. Nu börjar jag!!!

Vad...
...heter du: marina men vill byta till maryna.
...gör du: vad jag vill
...tycker du: oj bred fråga??? jag tycker som hitler. skoja jag tycker inte som hitler. jag tycker hitler borde ha gett fan.
...vill du: förverkliga mig själv. hur fan gör man detta. 

Vem...
...kramade du sist: mig själv. gjorde nått bra så gav mig själv en kram.
...älskar du: alla snälla. robin. rob. robespierre.
...hatar du: alla som inte kan join the love train. ni e så jävla onödiga.
...saknar du: chandler bing

Hur...
...lång är du: 163 cm över havet. trodde jag var 167 i flera år tills jag mätte mig. gick omkring besviken i fyra dagar efteråt och önskade att jag kunde spola tillbaka tiden och aldrig mäta mig.
...mår du: vet inte. misstänker artros, pulsåderbråck samt magnesiumbrist. måste gå till vårdcentralen och be dom skicka en remiss till nånstans.
...vill du dö: så jävla bra fråga!! utvecklar gärna mitt svar. jag vill dö helt ensam och avskild från allting. typ ute på fårö. i ingmar bergmans hus. den gammalmodige inredningen och furuöverdriften kan jag se förbi. kan bara se lugnet. å alla filmer. skulle klä mig i couture och bära majestätiska peruker. skulle äta italienskt och dricka vin till varje måltid. skulle införa sju måltider om dan. sen när min tid är kommen så vill jag lägga mig och stillsamt dö ute på en klippa vid havet. 
...går det: ja det går väl ok 

Vilken...
...dryck är godast: ett sånt där perfekt balanserat vitt vin. det är gott pga vinets många egenskaper.
...plats vill du besöka: palermo i sicilien. eller var än den italienska maffian gömmer sig nowadays. tänkte gifta in mig. starta en reality-serie. svenska maffiafruar. eller bara njuta av mitt nya glamorösa liv. möjligheterna känns oändliga. de e min dröm. eller örträsk i lycksele. jag släktforskade och upptäckte att jag härstammar därifrån. vi har bott där sedan 1560 on & off. vi bodde där förevigt med andra ord. bra ställe. släktforskade förutom att reda ut min rotlöshet även med syftet att finna en adelsman eller någon som emigrerat till amerikat. men örträsk alltså. men jag e ju bara halvvägs.
...film har du sett flest gånger? Pulp fiction kanske. när jag var fjorton så bodde jag hos vanni en månad och var ensam där på dagarna. steg alltid upp varje morgon å pulade in pulp fiction-vhsen inspelad kanske sent 90-tal från tv4 i teven. spolade aldrig förbi reklamerna. när den var slut så rewindade jag the tape och hann se halva igen. sen kom vanni hem. kan inte komma på någon annan film jag sett fler än 5-7 gånger nånting. förutom the hangover 1&2 kanske. ska vara redlös då jag ser trean på bio i maj 2013. sen vakna upp å inte fatta nått. som i filmen. hoppas jag vaknar bredvid zach galifianakis. vi skulle ha så kul tillsammans.
...låt har du på huvudet? låten från norrmejeriers reklam. ni vet den som går viii behööveeer inggeeett annat ääääään det häääääär osv. mailade norrmejerier och frågade om låten. det är tydligen fler som gjort detta. därför spelar dom in en full length as we speak. tänk att den inte fanns och snart finns den. vilken solskenshistoria.

Favorit...
...band/artist: här är det väl meningen att man ska rabbla upp en massa psykadelisk klassisk progg folk rock pungdase men har lagt allt på hyllan då jag inte längre är femton och tror att musiken jag lyssnar på definierar vem jag är. så jag svarar: vill jag sätta igång någon bakgrundsmusik så blir det chopin för det kräver ingen ansträngning från min sida och det sätter inga jobbiga lyrics i huvudet som spelas på repeat tills man storknar. annars beyonce med mera.
...film: the dreamers är 1 favoritfilm of mine. annars allt med scorsese. woody allen är också ok.
...land: andorra. taxfree med lite snö på toppen. ska flytta dit å köpa häst.
...mat: mozzarella. bara mozzarella. brukar fantisera om att klippa ett hål i en mozzarellapåse. låta vattnet rinna ut. slita upp påsen. låta mozzarellan trilla ut och landa i min handflata. sen vårdar jag den ömt i några ögonblick tills jag attackerar den med min käft.

Senaste...
...film du såg: the pact. så jävla bra skräckis. rekommenderar den varmt. blir alltid besviken och sällan rädd då jag ser nya skräckfilmer. men gillade denna. har inte sett en bra skräckis sen jag såg noroi. se den med. var vänlig å ta på 1 blöja innan den dock. i förebyggande syfte.
...bok du läste: porträtt av konstnären som ung av james joyce. james joyce. vad tänkte jag.
...kändis du träffade: minns ej. vet ej vad definitionen av kändis är. gick dock förbi martin schibbye på stan för några veckor sedan. fast vet inte om han räknas som kändis. trodde han var johan persson först. var nog inte ensam om detta. 
...gången du var besviken: när robin råkade krympa mitt D&G-nattlinne i tvätten. 30°. inte 40°. men det är OK. alla begår misstag i tvättstugan. fast nu sitter den helt fel på mig. bröna ryms liksom inte i utrymmet för bröna. det är som ett barnlinne. jag e ju inget barn. mvh marina.

6 comments:

 1. tack ska du ha. din också!!!!!

  ReplyDelete
 2. fan äntligen nån som ger lite bra tips på skräckisar! har snart sett de båda men är sämst på att bli rädd ensam så har ju missat allt pga mina händer för ansiktet och den extremt låga volymen jag tvingade mig själv att ha...

  ReplyDelete
 3. så vacker! gillar din blogg. puss

  ReplyDelete
 4. haha asså de här me o va kortare än man trodde... har hänt mig med. men hoppet i ljusets tunnel=vi e fan lika långa. vnlig hälsning från längd_tvilling_syster i kosmos

  ReplyDelete
 5. "annars beyonce när jag är full. döm mig."

  Jag älskar Beyonce nykter. Döm mig! :*

  ReplyDelete